Varukorgen är tom.
(0)

Vår vingård i Bourgogne/fransk afton

Vår vingård i Bourgogne/fransk afton

Köp/reservera din biljett här

Ej bokningsbar ännu

Jean är 30 år och har spenderat det senaste decenniet med att resa världen runt efter att han klippt banden med sin familj och barndomsregionen Bourgogne. Bosatt utomlands, kallas han plötsligt tillbaka till Frankrike då han får veta att hans pappa är dödligt sjuk. Det är slutet på sommaren och den annalkande druvskörden ger Jean möjlighet att återförenas med sin syster Juliette och hans bror Jérémie för att komma överens om vingårdens framtid. Under ett år, alltefter årstidernas och vinodlingens rytm, bygger de tre syskonen långsamt upp sina relationer igen, förenade i deras genuina och livsviktiga passion för vinskapandet.

Efter filmen äter vi bouillabaisse med bröd och kaffe & kaka till franska toner av Michael Le Duc. Vegetariskt alternativ är falafel eller vinbladsdolmar. Pris: 220 kr. Innehavare av rabattkort (serie, kvartals eller frikort) betalar endast 125 kr.

Om det blir för få deltagare får vi ställa in p.g.a. ekonomiska skäl. Bokade biljetter hämtas senast ut tisdagen den 16 januari.

VÄSTERÅS - ELEKTRA
Adress: Sintervägen 6, 721 30 Västerås
Telefon:  021-12 30 60
E-post: bokning@elektrabio.se

Biljettförsäljning: Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen

Folketsbio Elektra
Adress: Sintervägen 6, 721 30 Västerås
Telefon: 021-12 30 60
Org.nr: 878001-3580
E-post: bokning@elektrabio.se 

barcodolby3dQSC