Varukorgen är tom.
(0)

Rymdåret 2019: The Martian + samtal C. Fuglesang

Rymdåret 2019: The Martian + samtal C. Fuglesang
Speltid 2h 22m

Köp/reservera din biljett här

RYMDÅRET 2019

27 mars visar Elektra filmen The Martian med inledande livesänt samtal från Stockholm med Christer Fuglesang och Ella Carlsson. Samtalet rör dagens rymdutveckling och nyttan för oss på jorden. Varför just Mars är så intressant, inte minst inför kommande gruvdrift i asteoridbältet, samt mot bakgrund av filmen The Martian - hur man faktiskt skulle kunna leva på Mars och de utmaningar som finns både på vägen dit och på plats.

THE MARTIAN

Astronauten Mark Watney blir kvarlämnad på Mars av resterande besättningen som tror att han omkommit efter en kraftig storm i rymden. Ensam kvar måste han med sin intelligens och styrka hitta ett sätt att överleva på den lilla mat han har och signalera till jorden att han lever. Miljontals mil bort jobbar NASAs forskare dygnet runt med att hitta ett sätt att få hem honom och besättningen planerar samtidigt en livsfarlig räddningsaktion. Världens befolkning är alla engagerade i Watneys öde och tillsammans är vi starka.

Baserat på en roman av Andy Weir i regi av Ridley Scott och med Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Donald Glover m.fl. i rollistan.

Arragemanget är ett samarbete mellan Christer Fuglesang Space Center (CFSC), Sveriges ingenjörer, Astronomisk ungdom och Folkets Hus & Parker.

VÄSTERÅS - ELEKTRA
Adress: Sintervägen 6, 721 30 Västerås
Telefon:  021-12 30 60
E-post: bokning@elektrabio.se

Biljettförsäljning: Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen

Folketsbio Elektra
Adress: Sintervägen 6, 721 30 Västerås
Telefon: 021-12 30 60
Org.nr: 878001-3580
E-post: bokning@elektrabio.se 

barcodolby3dQSC