Varukorgen är tom.
(0)

Obsession

Obsession

Köp/reservera din biljett här

Ej bokningsbar ännu

Gino är på drift, på dekis och magiskt vacker. På en vägkrog stöter han ihop med ett gift par, Giuseppe och Giovanna. Gino och Giovanna känner sig oemotståndligt dragna till varandra, inleder ett eldigt förhållande och börjar planlägga mordet på hennes make. Men de förenas inte av brottet i denna rysare, där passionen bara kan leda till undergång.

Jude Law (The Young Pope, Closer, The Talented Mr Ripley, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, Enemy at the Gates) gör huvudrollen i Obsession, direktsänd från Barbican Theatre i London. Ivo van Hove (NT Live: A View from the Bridge, Hedda Gabler) regisserar denna nya teaterversion av Luchino Viscontis klassiska film Köttets lust (Ossessione) från 1943. Viscontis debutfilm lade grunden för den italienska neorealismen, en filmstil som tog upp vanliga människors kamp för tillvaron i en orolig tid. Filmen var också förlaga till Postmannen ringer alltid två gånger (1981) med Jessica Lange och Jack Nicholson i huvudrollerna.

Regissören Ivo van Hove gör med denna uppsättning sin fjärde teaterversion av en Visconti-film. I rollerna återfinns både engelska och holländska skådespelare, med Jude Law i huvudrollen. Hans karismatiska scen- och filmroller har gjort honom till en av de främsta skådespelarna i sin generation.

Scenuppsättningen av Obsession produceras av Barbican Theatre Productions Limited och Toneelgroep i Amsterdam, på beställning även av Wiener Festwochen och Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, samproducerade med Holland Festival och David Binder Productions, med stöd av holländska ambassaden i London.

VÄSTERÅS - ELEKTRA
Adress: Sintervägen 6, 721 30 Västerås
Telefon:  021-12 30 60
E-post: bokning@elektrabio.se

Biljettförsäljning: Kassan öppnar 45 minuter innan föreställningen

Folketsbio Elektra
Adress: Sintervägen 6, 721 30 Västerås
Telefon: 021-12 30 60
Org.nr: 878001-3580
E-post: bokning@elektrabio.se 

barcodolby3dQSC